Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

SONIC THE HEDGEHOG (MAIN CHARACTERS & SONIC GAMES)

ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ύστερα από μια «σχετική» ανάρτηση για τον γνωστό μας ήρωα Μάριο, νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για έναν εξίσου γνωστό μας (αν όχι περισσότερο) ήρωα: τον Sonic (Σόνικ) τον σκαντζόχοιρο.
Ο Σόνικ, (Sonic the hedgehog) είναι ένας μικρός μπλε σκαντζόχοιρος, που λατρεύει την ταχύτητα, τις περιπέτειες, και… τα λουκάνικα με τσίλι! Δεν είναι λίγες οι φορές που τον βρίσκουμε να τρέχει πάνω κάτω στην εξοχή, ή να πηδά από κτήριο σε κτήριο στην πόλη. Όμως όπου και να πάει, ό,τι και να κάνει, ποτέ δεν ξεχνάει να πάρει κρίκους (Rings), και όχι για… σουβενίρ! Διότι οι κρίκοι του χαρίζουν δύναμη, τον προστατεύουν από τους εχθρούς του και μπορεί να τους ανταλλάξει με λεφτά όταν έχει ανάγκη κάτι.
Ο πιο καλός φίλος του Σόνικ είναι ο Τέιλς, (Tails “Miles” Prower) μια μικρή αλεπουδίτσα που έχει δύο ουρές, και που αυτές του δίνουν την δυνατότητα να πετάει, δένοντας κάπως μεταξύ τους, στριφογυρίζοντάς τες και σχηματίζοντας έναν έλικα. Το πραγματικό του όνομα είναι Μάιλς, αλλά ο Σόνικ τον "βάπτισε" Τέιλς. Ο Τέιλς δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο Σόνικ, όμως τον βοηθάει να περνά εμπόδια, να μαζεύει κρίκους και να ξεφεύγει από τους εχθρούς του που τον κυνηγάνε.
Ένας άλλος ήρωας είναι ο Νίκλς ή Νάκλς (Knuckles the Echidna) ο οποίος είναι μια κόκκινη οχιά. Είναι πολύ δυνατός και είναι αρκετά γρήγορος, αλλά συχνά
τσακώνεται με τον Σόνικ. Άλλες φορές όμως τον βοηθάει να περνάει εμπόδια που απαιτούν δύναμη και τον βοηθά να πολεμήσει τους εχθρούς του.

Αυτοί οι τρεις όταν συνεργάζονται αποτελούν μια τέλεια και πολύ δυνατή ομάδα που ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Αυτή η ομάδα λέγεται Sonic Team !

Μερικά από τα πιο γνωστά παιχνίδια με τον Σόνικ είναι τα:
SONIC CD (ένα από τα παλιότερα)

SONIC ADVENTURE DX (3d game)

SONIC HEROES (3d game)








SONIC RAIDERS (3d game)

Αυτά για την ώρα. Ίσως στο μέλλον να δημοσιεύω μια άλλη ανάρτηση με τους μικρότερους ήρωες…

-- εάν θέλετε, δοκιμάστε το νέο παιχνίδι που πρόσθεσα στο ιστολόγιο κάνοντας κλικ
εδώ --

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Sonic είναι φοβερός αλλά πιο φοβερή είναι η Cream the rabbit.